Cautare

Cauta

PEDIASUIT Therapy

Creat special pentru pacientii cu probleme neurologice precum Paralizia Cerebrala, Intarzieri in Dezvoltare sau Leziuni Cerebrale Traumatice, programul combina cele mai bune elemente din diferite tehnici si metode si este individualizat pentru nevoile fiecarui pacient.

Kinetoterapie

Chinetoterapie, ortografiata si kinetoterapie, denumita si chineziterapie sau kinetologie medicala este un tip de gimnastica medicala, care inseamna, etimologic, terapia prin miscare.

Psihoterapie

Psihoterapia este o relatie interpersonala intentionat utilizata de un psihoterapeut cu formare de specialitate cu scopul de a ajuta un client sau pacient privitor la problemele sale de viata.

Newsletter


Fii social!

Centrul Medical de Recuperare "Darin"

Despre noi

 

CUM S-A NASCUT CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN?

       Nu exista bucurie mai mare intr-o familie decat aparitia unui suflet nou, imaculat, momentul in care realizezi ca prioritatile din viata ta s-au modificat si ca esti principalul responsabil pentru modelarea, atat intelectuala cat si fizica a copilului tau.

Din pacate, uneori apar si umbre pentru care nu ai cum sa fii pregatit. DARIN a suferit imediat dupa nastere o hipoxie cerebrala care a lasat urmari grave. La 6 luni a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica iar la 8 luni a fost descoperit cu deficit vizual cortical.

Furia si dezamagirea initiale fata de cei ce au facut greseli medicale au trebuit depasite rapid si inlocuite cu grija pentru recuperarea lui DARIN.

DE CE EXISTAM?

       In perioada de cautare a solutiilor de recuperare pentru DARIN am intalnit oameni care ne-au incurajat, ne-au sustinut si ne-au dat dat sperante. Multumim celor care ne-au sprijinit in eforturile noastre, celor care au inteles ca un copil cu probleme reprezinta mai mult decat o statistica si ca fiecare copil este unic si trebuie abordat ca atare, nu conform unor sabloane generate empiric.

       Programul sustinut de recuperare psihomotorie prin kinetoterapie, reflexoterapie, terapie ocupationala, stimulare cognitiva si logopedie a avut rezultate deosebite, evolutia lui DARIN fiind extraordinara. Tocmai aceste rezultate foarte bune ne-au determinat sa ne implicam alaturi de cei care au devenit cei mai buni prieteni ai lui Darin in crearea Centrului Medical si sa impartasim experienta acumulata si aptitudinile unor OAMENI cu pregatire deosebita.

Am gandit si realizat un centru medical special amenajat si dotat pentru copiii nostri, unde acestia sa vina cu placere iar dupa terminarea programului de recuperare sa-si doreasca sa mai ramana la joaca (rezultatele terapiilor aplicate sunt evident imbunatatite de participarea activa si voluntara a copilului)!

Nu in ultimul rand, am reusit sa introducem in Romania o terapie moderna si deosebit de eficienta, dezvoltata si aplicata intensiv in ultimii ani in Statele Unite, terapeutii nostri fiind licentiati PEDIASUIT Intensive Therapy!

 

 VA ASTEPTAM CU DRAG INTR-UN LOC PLIN DE CALDURA, INTELEGERE, SUSTINERE SI INCURAJARE