Cautare

Cauta

PEDIASUIT Therapy

Creat special pentru pacientii cu probleme neurologice precum Paralizia Cerebrala, Intarzieri in Dezvoltare sau Leziuni Cerebrale Traumatice, programul combina cele mai bune elemente din diferite tehnici si metode si este individualizat pentru nevoile fiecarui pacient.

Kinetoterapie

Chinetoterapie, ortografiata si kinetoterapie, denumita si chineziterapie sau kinetologie medicala este un tip de gimnastica medicala, care inseamna, etimologic, terapia prin miscare.

Psihoterapie

Psihoterapia este o relatie interpersonala intentionat utilizata de un psihoterapeut cu formare de specialitate cu scopul de a ajuta un client sau pacient privitor la problemele sale de viata.

Newsletter


Fii social!

Diagnostice tratate prin kinetoterapie in cadrul Centrului de Recuperare

- Recuperarea encefalopatiei infantile: tetrapareza, parapareza, hemipareza, monopareza - spastice sau hipotone; boala Langdon-Down; atrofia musculara neurala Charcot-Marie; scleroza laterala amiotrofica; poliomielita anterioara cronica; distrofii musculare progresive; sechele post-encefalita; sechele dupa operatii de tumori cerebrale sau medulare; hidrocefalia congenitala, microcefalia; leziuni plex brahial prin traumatism obstetrical.

- Recuperarea deviatiilor coloanei vertebrale: cifoze, scolioze, lordoze, spate plat, torticolis adulti si copii.

- Recuperarea algiilor vertebrale: hernie de disc pre si post operator; lumbago acut; lombalgia cronica; sciatica; artroze vertebrale; spondilita anchilozanta; spina bifida.

- Recuperare pre si post interventii chirurgicale asupra coloanei vertebrale: lombo-sacrate, toracale.

- Recuperare dupa fracturi - luxatii asupra coloanei vertebrale.

- Recuperare dupa torticolisul muscular operat.

- Recuperare dupa paralizii periferice.

- Recuperare dupa fracturi.

- Recuperare in afectiuni reumatice.

- Gimnastica respiratorie.

- Gimnastica pentru combaterea obezitatii.


Contact